Contacte Andreu Fàbregas-Tel:657535071 Mail: andreujazz@gmail.com

Programa nº 16

Especial guitarristes.

Un bon dia de l'any 1939 el gran John Hammond es trobava al Ritz Cafe i de sobte apareix en escena el gran Charlie Christian.El bo de Hammond sorprès per la qualitat d'aquell jove guitarrista d'immediat el recomana al gran Benny Goodman. De llavors ensá el mon de la guitarra en Jazz va cambiar per sempre mes.
Nosaltres aquesta setmana viatjarem en companyia d'uns quants guitarristes que sota el meu humil parer han estat fonamentals en la historia del jazz modern des de la època post Christian fins els nostres dies. Soc conscient que han quedat fora de la selecció gegants com Mc Laughlin, Jimmy Raney, John Scofield o l'inoblidable Sean Levitt entre molts d'altres, però l'espai es el qui mana.
Com sempre les portades dels discos seleccionats les teniu aqui a la vostra esquerra. 
Gracies a tots i espero que en gaudiu tan com jo al enregistrar-ho.
Recorda que per escoltar la segona part del programa d'aquesta setmana tens d'entrar a la zona de descarregues que hi ha a la esquerra: IVOOX.

Pdta:
Vull dedicar aquest programa amb tota la seva integritat a la meva família de Palma de Mallorca, Fábregas , Durán i Deop i molt especialment al Joan Carles Fábregas Durán. 

Atte: Andreu Fábregas i Borràs.

Fe d'errades:
En la locució del tema de Pat Martino Three Base Hit  he omes sense adonar-me'n al pianista  Gil Goldstein per error.
Disculpeu i moltes gracies.