Contacte Andreu Fàbregas-Tel:657535071 Mail: andreujazz@gmail.com

Prog.-1 Temp.-2015-2016

AQUESTA SETMANA AL CAMPS DE COTO


slideshow | Viewer
DESCARREGA-T'HO DES DE AQUI

El nostre programa d'aquesta setmana comença amb dues esplèndides novetats per una banda el darrer àlbum del director , compositor i arranjador , Miguel Blanco amb companyia del gran Jerry González «A Tribute to the Fort Apache Band». Seguirem amb el no menys excepcional darrer treball del Jaume Vilaseca «Jazznesis II»
Seguirem amb dues novetats mes d'àmbit internacional com son el darrer cd. Del gran pianista Robert Glasper «Covered» i el extraordinari àlbum del contrabaixista Ben Wolfe «Whisperer».la cantant de la nit será la nostra estimada Shirley Horn recordant el seu magnific àlbum amb homenatge a Ray Charles «Light out of Darknes» i tancarem amb una novetat a modus de reedició de la ma de Fresh Sound Records dedicat a tres grans guitarristes com Lou Mecca, Bill de Arango i Chuck Wayne fent avui una petita repassada de tres temes al primer d'ells.
Espero que us agradi,
petons per tots, Andreu

2ª Hora:

Art Blakey and the jazz Messengers at Sweet Basil NYC December 30-31,1985

Art Blakey And The Jazz Messengers

Terence Blanchard (trumpet) Tim Williams (trombone) Donald Harrison (alto saxophone) Jean Toussaint (tenor saxophone) Mulgrew Miller (piano) Lonnie Plaxico (bass) Art Blakey (drums)
"Sweet Basil", NYC, December 30, 1985


1-Goma
2- Second Thoughts
3-Uranus


Art Blakey And The Jazz Messengers
same personnel
"Sweet Basil", NYC, December 31, 1985
4-Sudan Blue
5-I Thouught About You