Contacte Andreu Fàbregas-Tel:657535071 Mail: andreujazz@gmail.com

Prog.1 Temp.2016-2017

AQUESTA SETMANA AL CAMPS DE COTO

DESCARREGA-T'HO AQUI

1ª Hora
Encetem temporada de la mà de Tete Montoliu amb companyia de Lucky Thompson, l'inoblidable Peer Wyboris i Eric Peters amb un àlbum del 1970 anomenat Soul’s Nite Out. Seguirem d’estrena amb un dels millors àlbums enregistrats darrerament a casa nostra com es l'àlbum de presentació com a lider del gran bateria Enrique Heredia Plays the Music of Bob Zieff, i tornarem a endinsar-nos dins del darrer treball de guitarrista Lage Lund, Idlewild. Seguirem amb dues novetats més com són el darrer cd de la gent de Afro Blue, La Traça Infinita i el de la cantant Angela Cervantes Camino a Santa Clara. Tancarem com sempre amb Big Band avui de la mà de Quincy Jones amb una de les seves memorables formacions del 1956.

2ª Hora

En aquesta ocasió la nostra segona hora està dedicada a dos enregistraments dels anys 50'. El primer d'ells a càrrec de l'inoblidable trio, Poll Winners ( Barney Kessel, Ray Brown i Shelly Manne).
El segon es una actuació en directe realitzada per l'enginyer de so Keith O. Johnson el 31 de desembre de 1957 i liderat pel gran vibrafonista Red Norvo en companyia de Jerry Dodgion reeds, Jimmy Wyble guitar, Red Wootten bass i John Markham drums. Anirem comentant els temes al llarg del programa.