Contacte Andreu Fàbregas-Tel:657535071 Mail: andreujazz@gmail.com

Prog.1 Temp.2018-2019

Hola a tots, aquesta setmana iniciem temporada, una mica més tard de l'habitual per obres de remodelació dels estudis de Montcada Ràdio.
Comencem el nostre espai amb la "novetat" apareguda el passat mes de Març del gran John Coltrane "Both Directions At Once-The Lost Album", un enregistrament que no ha vist la llum fins aquest darrer any i que data del 6 de Març del 1963. Seguirem amb el gran bateria Gonzalo de Val i el seu darrer àlbum "Standards in Dublin", per continuar tot seguit amb més nens de casa nostra i en aquesta ocasió amb el gran contrabaixista Santiago Acevedo i el seu àlbum "La Travesia". Recordarem a modus de dedicatòria un àlbum del 2001 anomenat "Mozambique Soul" de la gran banda de Jazz Afrocubà La Calle Caliente, liderada pel Miguel Blanco. Tancarem de nou el nostre programa amb un altra novetat protagonitzada en aquesta ocasio per la nostra cantant de la nit, la Judyt Niemack i el seu espectacular darrer treball a Big Band ,"New York Stories".
La nostra segona hora és una selecció que està dedicada plenament a la llegendària actuació que va tenir lloc al Black Hawk de San Francisco el 1959 de la mà del gran Shelly Manne i els seus inoblidables His Men.