Contacte Andreu Fàbregas-Tel:657535071 Mail: andreujazz@gmail.com

Programa especial nº 7

"Els 100 millors discos del jazz Català"


Aquesta setmana tornem a tenir programa especial dedicat íntegrament al Jazz Català i concretament a Pere Pons i a Marti Farré en motiu de la publicació del seu llibre "Els 100 millors discos del Jazz Català”.
El llibre “Els 100 millors discos del jazz català”, resulta una obra imprescindible per tots aquells que es vulguin apropar a un dels fenòmens musicals mes plurals de casa nostra, el Jazz, i encara que que aquest fill centenari , el disc, es prop de la seva desaparició (al menys tal i com fins ara l'hem conegut) , es encara avui el primogènit mes proper i fiable dels seus creadors.
El tractament del llibre de la ma d'aquest dos aguerrits periodistes es realitza de manera transversal, i al igual que el seu amfitrió, el jazz , els diferents articles relacionats cada un d'ells amb una obra discogràfica, pateixen una mesurada i entenedora dissecció que el lector tan aficionat com professional agraeix de principi a fi.
Una obra indispensable i on per enèsim cop es torna a posar de manifest la grandesa d'una terra amb una pròpia idiosincràsia musical i cultural, de caràcter plural i acollidora, ortodoxa i transgressora i que en forma de jazz fa gran el nostre país, Catalunya.

Andreu Fâbregas
Camps de Cotó. 2012