Contacte Andreu Fàbregas-Tel:657535071 Mail: andreujazz@gmail.com

Prog.7 Temp.2019-2020



El nostre espai d’avui comença amb el trompetista Valencià Voro García i el seu darrer disc en directe «Live at Jamboree» , per tot seguit anar també amb l’estrena del darrer treball de Víctor Correa «In Lak’ Ech, Hala Ken». Tot seguit en trobarem amb Ethan Iverson i el seu Quartet en directe al Village Vanguard amb el seu nou cd. «Commom Practice» i tindrem un nou record per la nostra cantant tristament desapareguda aquest passat estiu Celia Mur amb companyia de Arturo Serra i el seu àlbum «Gershwin songs». Tancarem el nostre programa d’avui amb el saxofonista londinenc Binker Golding i el seu últim disc «Abstractions Of Reality Past And Incredible Feathers» i amb el gran trompetista nord-americà Jason Palmer i la seva darrera proposta en directe «At Wally's»
En aquesta ocasió la nostra segona hora està dedicada a dos enregistraments dels anys 50'. El primer d'ells a càrrec de l'inoblidable trio, Poll Winners (Barney Kessel, Ray Brown i Shelly Manne).
El segon és una actuació en directe realitzada per l'enginyer de so Keith O. Johnson el 31 de desembre de 1957 i liderat pel gran vibrafonista Red Norvo en companyia de Jerry Dodgion reeds, Jimmy Wyble guitar, Red Wootten bass i John Markham drums.